У центрі Одеси закінчили капремонт кількох об'єктів міської вулично-дорожньої мережі

У центрі Одеси закінчили капремонт кількох об'єктів міської вулично-дорожньої мережі
logo

Раніше управління дорожнього господарства Одеської міської ради виступило замовником робіт з капітального ремонту ряду об'єктів міської вулично-дорожньої мережі. Згідно з місцевими ЗМІ, більша частина робіт, що проводятьсяв Приморському районі, Була завершена.

Так за адресою вул. Пастера, 44 був проведений повноцінний капітальний ремонт території всередині будинку, зокрема була здійснена укладка нового асфальтобетонного покриття як в самому дворі, так і в під'їзді. Крім того, проведено роботи по облаштуванню бортового каменю і кишені. На них встановлені спеціальні контейнери для збору сміття.

За адресою вул. Коблевська, 30 завершилися заходи з оновлення піщаного і гравійного, а також цементного і бетонної основи. Поверх була проведена укладання спеціальної плитки. Крім цього, були перекладені горловини колодязів. Йдеться про колодязі інженерних мереж, яких налічується в даному дворі 15 штук.

Особливу увагу було приділено благоустрою тротуару біля Одеського Театру Юного Глядача ім. Юрія Олеші, який розташувався на Грецькій, 48а. У цій частині міста були проведені роботи по перевстановлення бортового каменю, а також по оновленню тротуарної плитки, включаючи додавання тактильної плитки. Крім того, обладнані поручні.

Опубликовано: 12.11.2020
Останні новини