У Приморському районі Одеси частково завершено ремонт пішохідної зони

У Приморському районі Одеси частково завершено ремонт пішохідної зони
logo

Раніше повідомлялося, що у Приморському районі активно ведуться роботи з капітального ремонту пішохідної зони. Так оновлення зазнала вулиця Дворянська, ділянка з вулиці Пастера до Єлисаветинської.

У цій частині міста давно був потрібний ремонт тротуарів, оскільки вона досить затребувана. Тут розташований Одеський національний університет ім. І.І. Мечнікова, а також Одеська національна академія харчових технологій.

У процесі був проведений демонтаж старого асфальтобетонного покриття. Також велися роботи з облаштування нової основи та викладання тротуарної плитки. Не забули і про інклюзивність, завдяки чому перед входами до вузів було покладено тактильну плитку.

Окрема увага приділялася упорядкуванню зелених зон. Так було пострижено зелені насадження, змонтовано антипаркувальні стовпчики, впорядковано місця для відпочинку.

Аналогічні роботи проводились і на вулиці Троїцькій. На ній змінили асфальтне покриття, уклали тактильну плитку, облаштували пандуси. Наразі проводиться ремонт вулиць Гаванна, Дерибасівська, Раскидайлівська. Особлива увага приділяється внутрішньодворовим територіям.

Опубликовано: 13.01.2022
Останні новини