ЖК «Акварель 8» - нове яскраве прикраса спального району Одеси

ЖК «Акварель 8» - нове яскраве прикраса спального району Одеси
logo

У барвистій серії житлових комплексів Одеси поповнення. В Київському районі зводиться новий ЖК «акварель 8». Як і інші представили серії, будується він з використанням високоякісних матеріалів, а його зовнішній вигляд тішить погляд. Житло комфорт-класу розташовується недалеко від провідних автомагістралей міста і затребуваних маршрутів громадського транспорту, що дозволяє швидко добиратися в будь-яку точку Одеси. Крім того, район славиться своєю розвиненою інфраструктурою.

Чотирьохсекційний комплекс складається з 17 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з монолітним пальових фундаментом і стінами з газобетону. Як утеплювач використовується мінеральна кам'яна плита. Для створення фасаду застосовується спеціальна штукатурка і атмосферостійкі фарби. Швидке і легке переміщення між поверхами гарантують безшумні швидкісні ліфти (пасажирський і вантажний) провідного виробника. Для автомобілів облаштовується відкрита парковка.

У ЖК можна придбати одно-, дво- і трикімнатні квартири, а також квартири-студії. Всі вони пропонують зручні сучасні планування з внутрішніми Перестенко. Висота стель становить 2,7 метра. Система опалення представлена дахової газової котельні, звідки тепло за допомогою труб і радіаторів надходить в житло. За збереження мікроклімату відповідають металопластикові вікна - 5-камерні профілі з 3-камерними енергозберігаючими склопакетами.

Проектом передбачено приведення в порядок і облаштування прибудинкової території. Проводиться висадка зелених насаджень і створення квіткових клумб. Для дітей облаштовуємо безпечна майданчик. Також виділяються зони для відпочинку і прогулянок. По всьому комплексу функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням і протипожежна система.

Опубликовано: 13.11.2020
Останні новини