ЖК «Французький 29» - ідеальне поєднання пишноти, комфорту і безпеки

ЖК «Французький 29» - ідеальне поєднання пишноти, комфорту і безпеки
logo

Чудовий житловий комплекс, огортає морським бризом, зводиться в одному з найпривабливіших і зелених районів Одеси -Приморському. ЖК «французький 29»(Бізнес-клас) будується відповідно до сучасних стандартів і пропонує квартири з видом на прекрасне місто або безкраї морські простори. Поруч є всі об'єкти необхідної, корисної та розважальної інфраструктури, включаючи популярні пляжі. Також в пішої доступності представлена зручна транспортна розв'язка.

Комплекс з однією секцією налічує 11 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з міцним пальових фундаментом. Для зведення стін використовується червона цегла, а утеплюються вони за рахунок мінеральної вати. Привабливий фасад створюється за допомогою декоративної штукатурки. У будинку монтуються швидкісні безшумні ліфти (2 штуки). Також оснащується місткий автомобільний паркінг зі зручним заїздом.

У комплексі представлені розкішні одно-, двох-, трьох- і чотирикімнатні квартири з роздільними плануваннями, а також пентхауси. Мінімальна площа становить 54 кв. метрів, а максимальна - 211 кв. метрів. Висота стель - 3,15 метрів. Тепло в квартири надходить від дахової газової котельні за допомогою опалювальних приладів з терморегулирующим обладнанням. Зберегти температуру в кожній квартирі дозволяє металопластикові вікна (євробрус) з енергозберігаючими склопакетами. На входах встановлюються міцні металеві двері.

По периметру монтується огорожа. Закрита прибудинкова територія приводиться в порядок і упорядковується за рахунок висадки зелених насаджень і квіткових клумб. Облаштовуємо місця для відпочинку, а також облаштовуються піші доріжки. У будинку здійснюється установка сучасної протипожежної системи (сигналізація, пожежні гідранти, димовиведеніе і т.д.), а також діє цілодобова охорона з відеоспостереженням.

Опубликовано: 14.07.2020
Останні новини