ЖК «П'єр» - вишукана розкіш в комплекті зі зручностями

ЖК «П'єр» - вишукана розкіш в комплекті зі зручностями
logo

Красиві і одночасно комфортабельний - це лише дещиця того, як можна охарактеризувати новий житловий комплекс бізнес-класу «П'єр». Обрана територія під забудову відрізняється зручним розташуванням, за рахунок близькості до об'єктів корисної, необхідної і розважальної інфраструктури. Крім того, поруч з будинком проходять провідні автомагістралі Одеси і затребувані маршрути громадського транспорту.

Односекційний житловий комплекс складається з 10 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальових фундаментом. Стіни виконуються з газоблоків на перших двох поверхах, а далі - керамічні блоки. Як утеплювач використовується мінеральна базальтова вата. Фасад відрізняється наявністю теплоізоляційної оболонки, чистової обробки декоративною штукатуркою, а також елементами ліпного декору. Для зручності пересування між поверхами передбачено швидкісний пасажирський ліфт.

Квартири в комплексі характеризуються грамотними площами і розумними плануваннями з міжкімнатними перегородками. Висота стель становить 3-3,6 метрів. Система опалення представлена індивідуальним двоконтурним газовим котлом, розводкою по квартирі і радіаторами. За збереження мікроклімату відповідають металопластикові вікна з двокамерними енергозберігаючими і мультифункціональними склопакетами. Також здійснюється монтаж броньованих металевих вхідних дверей.

Проектом передбачено благоустрій прибудинкової території з висадкою квітів і зелених насаджень. Вона огороджується і наповнюється зонами для відпочинку та алеями для піших прогулянок. У комплексі функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням, а також сучасна протипожежна система з усіма необхідними атрибутами, включаючи система димовиведенія.

Опубликовано: 16.02.2021
Останні новини