ЖК «Сади Рив'єри» - безпечна, зручна і комфортна простота

ЖК «Сади Рив'єри» - безпечна, зручна і комфортна простота
logo

Суворовський районв Одесі продовжує перетворюватися і розвиватися. Він постійно поповнюється новими архітектурними об'єктами, що абсолютно змінює його вигляд. Новим елементом в загальній картині виступає житловий комплекс під назвою «сади Рив'єри». Це житло класу комфорт, поруч з яким представлена вся необхідна, корисна і розважальна інфраструктура, а також провідні автомагістралі міста.

Новий ЖК налічує 6 секцій, а поверховість варіюється від 9 до 12. Характеризується він пальових фундаментом і стінами з цегли. Як утеплювач використовується мінеральна вата. Для створення розкішного фасаду застосовується високоякісна штукатурка і атмосферостійка спеціальна фарба. У будинку обладнуються швидкісні безшумні ліфти, а також містка наземна парковка для автомобілів.

Квартири характеризуються зручними плануваннями і раціональними площами. Є одно-, дво- і трикімнатні варіанти, а також студії. Площа варіюється від 22,82 до 63 квадратних метрів, а висота стель, в свою чергу, - від 2,7 до 4,53 метрів. Тепло в квартири надходить за допомогою індивідуальних газових котлів, а зберегти його допоможуть металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами. За збереження майна відповідають броньовані вхідні двері.

Прибудинкова територія приводиться в порядок і прикрашається зеленими насадженнями і квітковими клумбами. Проектом передбачено створення місць для відпочинку, виділення пішохідних доріжок, облаштування дитячого та спортивного майданчика. Також здійснюється укладання тротуарної плитки. По периметру встановлюється огорожа і функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням. У комплексі діє модернізована протипожежна система.

Опубликовано: 16.12.2020
Останні новини