ЖК «Граф на Катерининській» - розкіш в самому серці Одеси

ЖК «Граф на Катерининській» - розкіш в самому серці Одеси
logo

Що може бути краще, ніж проживати в центрі чудовою Одеси? Тільки проживати в розкішній квартирі в новомужитловому комплексі бізнес-класу «Граф на Катерининській». Дивне будова розташувалося в безпосередній близькості до основних центральними вулицями міста, де життя б'є ключем щороку. Тут можна знайти магазини, розважальні заклади, фітнес-клуби, дитячі садки, школи, медичні установи і багато іншого. Крім того, звідси легко добиратися в будь-яку точку міста завдяки зручній транспортній розв'язці.

Односекційний будинок з 5 поверхами відрізняється монолітно-каркасних типом конструкції. Стіни зводяться з газобетону, а утеплюються за допомогою мінеральної вати, товщиною 10 см. Фасад штукатуриться і забарвлюється атмосферостійкими фарбами. У комплексі облаштовуємо швидкісний пасажирський ліфт. Прямо біля будинку облаштовується автомобільна парковка на 40 машиномісць.

У будинку представлені однокімнатні квартири, які можна об'єднати. Мінімальна площа становить 41,66 квадратних метрів, а максимальна - 43,7 квадратних метрів. Висота стель досягає 2,85 метра. На даху розміщується газова котельня. У квартирах монтуються металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами від провідного виробника і металеві вхідні двері з декоративною накладкою.

У комплексі облаштовується закритий упорядкований двір з виділеними зонами для відпочинку. По всьому периметру функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням. Будинок оснащується модернізованою протипожежною системою.

Опубликовано: 17.06.2020
Останні новини