На Деволановской спуску стартували ремонтні роботи

На Деволановской спуску стартували ремонтні роботи
logo

Ось уже багато років Деволановский спускв Одесіабо «одеська канава» знаходиться в досить жалюгідному стані. Поки поруч активно реконструювалися старі об'єкти і зводилися нові, стан спуску лише погіршувався. Розмови про його капітальному ремонті велися давно, але, безпосередньо, до робіт так і не приступали.

Однак недавно справа зрушила з мертвої точки і вже проведена реновація понад 300 метрів. 16 грудня в ході депутатської комісії з питань архітектури було сказано про те, що до кінця нинішнього року підрядник «Ростдорстрой» отримає 20 млн. Гривень на роботи. Виплата буде здійснена за рахунок кредитних коштів.

Начальником управління капітального будівництва Борисом Пановим надані роз'яснення з цього приводу. Повідомляється, що його відомством буде вироблено освоєння 190 млн. Гривень кредитних коштів, які раніше мали використовуватися іншими підрозділами (управління дорожнього господарства та департамент міського господарства).

Саме з цих 190 млн. Гривень буде виділено 20 млн. Гривень, які підуть на здійснення ремонтних робіт на Деволановской спуску. В даний час там проводиться реновація труб. Для цього застосовується метод спіральної навивки. Полягає він у тому, що труба виготовляється з пластикової смуги певної довжини прямо на місці установки.

Опубликовано: 17.12.2020
Останні новини