У парку Шевченка з'явиться новий маленький театр

У парку Шевченка з'явиться новий маленький театр
logo

Нещодавно Департамент архітектури та містобудуванняодеськогоміської ради розмістив на платформі Prozorro тендер з вибору підрядника. Він потрібен для реалізації проекту зі створення міні-театру в парку Шевченка. Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету. На це планується виділити 1,5 млн. Гривень.

У минулому році проект став переможцем «Громадського бюджету-2021». Авторство належить Андрію Войниково, для якого ця спроба стала п'ятою. Свою підтримку пропозицією надали 1123 особи. Ідея розташувалася на 14 місці в 30-ке «великих» проектів.

Майбутній театр буде розрахований на 30 глядацьких місць і розташуватися між Головною і Дитячої алеями. Площа складе 400 квадратних метрів. Поруч з місцем майбутньої забудови присутній знаменитий Зелений театр. В даний час територія знаходиться в жалюгідному стані. На ній розташована бетонна площадка, колись що відноситься естраді.

За умовами тендеру, підрядник займеться розробкою проектно-кошторисної документації. Крім того, їм буде здійснено виготовлення конструкцій з металу і дерева, проведений монтаж освітлювальних приладів і необхідних меблів. Також на його плечі ляже висадка дерев. Очікується, що роботи стартують вже в середині березня. Завершити їх планують до кінця нинішнього року.

Опубликовано: 18.02.2021
Останні новини