Президентська програма «Велике будівництво» виконана на 84%

Президентська програма «Велике будівництво» виконана на 84%
logo

В Україні триває реалізація програми Президента під назвою «Велике будівництво». В ході селекторної наради, яка проходила 13 жовтня, де вона обговорювалася Міністром розвитку громад і територій України Олексієм Чернишовим і головами обласних державних адміністрацій, був озвучений середній відсоток готовності об'єктів програми.

В середньому програма реалізована на 84%. Уже створено 90% шкіл, а ступінь готовності дитячих садків складає 85%. Що стосується об'єктів спортивної інфраструктури, то вони готові на 78%. Відсоток будівельної готовності іншихоб'єктів, Що входять в президентську програму, досягла 84%. Дані відомості наводить прес-служба Мінрегіону.

За словами Олексія Чернишова, темпи реалізації проектів необхідно прискорити. Особливо це стосується будівництва об'єктів охорони здоров'я. Є області, яким слід приділити більше уваги плануванню робіт, а також розібратися з термінами введення даних об'єктів в експлуатацію. Також Міністр уточнив, що потрібно прискорити вирішення проблемних питань щодо старту опалювального сезону. До його початку все області повинні забезпечити повноцінну готовність.

Опубликовано: 19.10.2020
Останні новини