В Україні все більше будується об'єктів нерухомості змішаного типу

В Україні все більше будується об'єктів нерухомості змішаного типу
logo

На думку аналітиків, український ринок нерухомості в найближчому майбутньому істотно змінитися. Він поповниться новими об'єктами змішаного типу. Причиною тому називають численні складності, які спостерігаються в сучасних великих містах. Зокрема це стосується транспортної розв'язки. У районах, де активно зводяться багатоповерховіжитлові комплекси, Трапляються транспортні колапси.

Крім того, свою лепту вносить нинішній ритм життя. Ділові люди намагаються все і всюди встигати: робота, навчання, магазини, розваги і т.д. Коли необхідні установи та інфраструктура «розкидана» по місту, доводиться витрачати багато часу тільки на дорогу до пунктів призначення.

Об'єкти нерухомості змішаного типу дозволять отримати все і відразу, не вдаючись до істотних витрат власного часу. Під змішаним типом розуміються універсальні багатофункціональні комплекси, в яких представлено житло, торгові та офісні приміщення, а також багато іншого, що може знадобитися сучасній діловій людині. В даний час в спальних районахОдесивже є подібні об'єкти, але поступово їх кількість буде зростати.

Опубликовано: 20.01.2020
Останні новини