На одеській Трасі здоров'я з'явилися нові спортивні майданчики

На одеській Трасі здоров'я з'явилися нові спортивні майданчики
logo

Як повідомляє прес-служба Одеської міської ради, на знаменитій Трасі здоров'я завершено реконструкцію кількох спортивних майданчиків. Нещодавно був проведений демонтаж старих тренажерів, а також видалено колишнє асфальтове покриття. Роботи з реконструкції тривали кілька місяців. В даний час одеситам та гостям міста представлені повністю оновлені місця для занять спортом.

Масштабну реконструкцію зазнали майданчики, розташовані в районі Ланжерону та Відради. Так було облаштовано покриття гумовою плиткою, яка вважається більш стійкою та безпечною для подібних цілей. Також було встановлено спортивний комплекс Workout. Загалом у Відраді налічується 12 тренажерів, змонтованих у чотири ряди, а також є лавка з боксами для речей, на якій можна переодягатися.

Біля Ланжерону на майданчику було залито залізобетон із покриттям із гумової крихти. Враховуючи, що ця місцевість менш стійка, подібна суміш дозволить зберегти рівну та безпечну поверхню. Також тут присутні шведські стіни та дошки Євмінова. Окремо представлений стіл для гри в шахи та інші настільні ігри.

Опубликовано: 20.01.2022
Останні новини