ЖК «Вентімілья» - поєднання зручності, комфорту, безпеки і краси

ЖК «Вентімілья» - поєднання зручності, комфорту, безпеки і краси
logo

Приморський район славиться своєю розвиненою інфраструктурою, близькістю до моря і зручною транспортною розв'язкою. Саме тому тут було вибрано відмінне місце для зведення нового житлового комплексу бізнес-класу під назвою «Вентімілья». Від нього рукою подати до кращих пляжів і розважальним закладам міста. Крім того, поруч є ряд визначних пам'яток Одеси.

Будівля складається з 6 поверхів і мезоніну. Монолітно-каркасна конструкція базується на пальовій фундаменті. Матеріалом для спорудження стін виступив керамоблок, а також частково газобетон. Як утеплювач використовується мінеральна вата (200 мм). У будинку облаштовується швидкісний пасажирський ліфт, а перед комплексом облаштовуємо автомобільна парковка на 40 машиномісць.

До придбання пропонуються розкішні однокімнатні квартири з зручними плануваннями, можливістю об'єднання, а також раціональними площами (41,66-43,7 квадратних метрів). Висота стель становить 2,85 метрів. Тепло в квартири надходить за допомогою газових котлів, а зберігається завдяки металопластикових вікон з енергозберігаючими склопакетами.

Прибудинкова територія представлена у вигляді затишного, закритого і впорядкованого дворика з зонами для відпочинку. По всьому периметру діє цілодобова охорона з відеоспостереженням. Крім того, функціонує протипожежна система (сигналізація, димовидалення, пожежні гідранти) та консьєрж-сервіс.

Опубликовано: 20.06.2020
Останні новини