В Одесі планується реконструкція знаменитого Привозу

В Одесі планується реконструкція знаменитого Привозу
logo

У березні 2019 року власники знаменитого Привозув центрі Одесиотримали від Управління архітектури міської ради ряд умов і обмежень по частині реконструкції ринку. Раніше власники оголосили, що мають намір внести ряд змін в Привоз, включаючи знесення деяких павільйонів і зведення на них нових.

Як стало відомо, основна частина змін торкнеться рибних рядів. Планується пустити їх під знесення, а на 50% території, що звільнилася звести новий критий корпус. Не виключено, що він буде схожий на якийсь торговий центр, оскільки на першому поверсі в планах облаштувати овочеві і фруктові ряди, а на другому магазини. Більш того, буде облаштовано підземний паркінг на 207 місць і з трьома заїздами.

Крім знесення рибних рядів, в намірах власників є знесення сусідніх павільйонів. Саме їх місця займають новий рибний корпус. Таким чином, площа території, що потрапляє під реконструкцію, становить понад 12 тис. Квадратних метрів. Новий корпус буде досягати максимум 6 метрів у висоту.

На сьогоднішній день немає відомостей про те, коли стартує процес реконструкції. Відомо, що в даний час проводяться ремонтні роботи по вулиці Новощепной ряд, через що реконструкція рибних рядів практично неможлива. Однак за підсумком процесу, власники Привозу почнуть реалізацію своїх планів.

Опубликовано: 21.01.2021
Останні новини