Мечнікова сквер очікує капітальний ремонт

Мечнікова сквер очікує капітальний ремонт
logo

Ще одним сквером, модернізацією якого мають намір зайнятися одесити, є Мечниковського. Розташований він уПриморському районіміж такими вулицями, як Старопортофранківська, Манежна і Ольгиевский спуск. Ось уже довгий час сквер знаходиться в жалюгідному стані. У ньому ще можна знайти деякі раритети, наприклад, лави часів СРСР, бруківку і багато іншого. Але незабаром він буде повністю відремонтований і заново прикрашений.

На сайті державних закупівель Prozorro були виявлені відомості про те, що в Мечниковського сквері буде проведено капітальний ремонт. Очікується, що він обійдеться в більш ніж 600 тис. Гривень. Комунальне підприємство «Міськзелентрест» виступає в якості замовника, а після 27 жовтня буде вирішено, хто буде займатися безпосередньо ремонтними роботами. За планом ремонтний процес повинен буде завершитися до початку наступного року.

У тендерній документації розкриті кілька деталей того, яким буде сквер після реконструкції. Планується облаштувати пішохідні доріжки, які будуть укладені плиткою. Особливу увагу буде приділено оновленню бордюрів, а також монтажу 6 лавок та урн. Але найголовнішим є те, що в сквер будуть повернуті два леви, які колись красувалися тут, а згодом були пошкоджені і прибрані.

Опубликовано: 22.10.2020
Останні новини