ЖК «Олімпієць» - для тих, хто звик змагатися і перемагати

ЖК «Олімпієць» - для тих, хто звик змагатися і перемагати
logo

Приморський район Одеси не перестає змінюватися за рахунок нових розкішних будинків. На черзі зведення нового житлового комплексу під назвою «Олімпієць». Він розкинувся неподалік від розкішних парків, численних розважальних закладів, торгових і бізнес-центрів, дитячих садків, шкіл, медичних організацій і т.д. Крім того, в пішій доступності представлені кращі морські пляжі Одеси. Район славиться своєю зручною транспортною розв'язкою.

Односекційний будинок налічує 10 поверхів. Це монолітно-каркасний будинок, яке базується на міцному пальовій фундаменті зі стінами з газобетону. Утеплення відбувається за рахунок мінеральної кам'яної плити, а фасад штукатуриться і покривається атмосферостійкими фарбами. У комплексі встановлюються вантажний і пасажирський ліфт, а для власників автомобілів представлений однорівневий підземний паркінг на 14 місць.

Комплекс пропонує комфортабельні квартири з однією і двома кімнатами, з вільними плануваннями, численними зручностями і раціональними площами. Площа найменшої квартири становить 23,15 кв. метра, а найбільшою - 50,85 кв. метра. Висота стель досягає 3 метри. Крім того, встановлюються металопластикові вікна (п'ятикамерні профілі з однокамерними енергозберігаючими склопакетами) і вхідні металеві, броньовані двері з декоративною накладкою.На даху обладнана газова котельня, тепло від якої надходить в квартири за допомогою металевих радіаторів.

Прибудинкова територія приводиться в порядок і прикрашається зеленими насадженнями. Створюються розкішні квіткові клумби, виділяються місця для відпочинку та прогулянок. На першому поверсі розміщуються комерційні приміщення, а доступ в будинок здійснюється за допомогою електронних ключів. У комплексі обладнана сучасна протипожежна система і цілодобова охорона.

Опубликовано: 25.02.2020
Останні новини