ЖК «Прохоровская 27» - затишне житло в самому серці Молдаванки

ЖК «Прохоровская 27» - затишне житло в самому серці Молдаванки
logo

Для того щоб вдосталь насолодитися одеської життям, варто купувати нерухомість в найколоритніших частинах міста, наприклад, на легендарній Молдаванці. Новий житловий комплекс «Прохоровская 27»Характеризується класом комфорт і розташований в самому ходовому районі Одеси. Місцевість відрізняється багатою інфраструктурою і розвиненою транспортною розв'язкою, представленої провідними автомагістралями міста і затребуваними маршрутами громадського транспорту.

Чотирьохсекційний комплекс складається з 7-12 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальових фундаментом. Стіни виконуються з газобетону і утеплюються за рахунок мінеральної вати, а фасад забарвлюється по Фінської технології. Будівля оснащується швидкісними пасажирським і вантажопасажирських ліфтами. Крім того, облаштовуємо місткий підземний паркінг на 180 місць зі зручним і безпечним заїздом.

У ЖК можна придбати квартири з однією або двома кімнатами, мінімальною площею 36,7 кв. метрів і максимальною - 54,5 кв. метрів. Вони характеризуються сучасними вільними плануваннями, різними зручностями і шикарними видами на панораму міста. Висота стель становить 2,7 метрів. Тепло в квартири надходить від окремо стоїть газової котельні за допомогою опалювальних приладів з терморегулирующим обладнанням. За збереження тепла відповідають металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами.

Територія біля будинку упорядковується. Передбачена висадка різних рослин, включаючи розкішні квіткові клумби. Виділяються зони для відпочинку і піших прогулянок, монтуються модернізовані спортивні та дитячі майданчики. У комплексі діє цілодобова охорона з відеоспостереженням, а також сучасна протипожежна система.

Опубликовано: 25.08.2020
Останні новини