ЖК «Keks» - ласий шматочок, який порадує комфортом, безпекою і зручністю

ЖК «Keks» - ласий шматочок, який порадує комфортом, безпекою і зручністю
logo

Поки одні віддають перевагу житлової нерухомості в центрі гучного мегаполіса, інші розглядають варіанти більш усамітненого житла в екологічно чистій місцевості, яким виступає новий житловий комплекс з смачною назвою «кекс»(Кекс). Зводиться він в смт. Авангард, але завдяки розвиненій транспортній розв'язці мешканці зможуть швидко і легко добиратися в будь-яку частину Одеси. Комплекс може порадувати власною інфраструктурою, яка складається з супермаркетів, кафе, дитячих садів, аптек і т.д.

Новий ЖК налічує 12 секцій по 5 поверхів. За стійкість і надійність монолітно-каркасної конструкції відповідає міцний фундамент, а для зведення стін використовується червона цегла. Як утеплювач застосовується пінополістирол. У кожній секції монтуються швидкісні безшумні ліфти. Для власників автомобілів і їх гостей передбачена містка наземна стоянка з зручним заїздом.

У комплексі пропонуються квартири з однією (від 28 кв. Метрів) і двома (від 41 кв. Метрів) кімнатами, а також смарт-студії (від 17 кв. Метрів). Вони відрізняються сучасним плануванням. Висота стель становить 2,75 метрів. Система опалення представлена дахової котельні з трубної розводкою по квартирах і радіаторами. Для збереження мікроклімату монтуються металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами. На входах в кожну квартиру встановлюються міцні металеві двері.

Прибудинкова територія упорядковується. Проектом передбачено створення закритого внутрішнього двору, який прикрашається зеленими насадженнями і квітковими клумбами. Облаштовуються дитячі та спортивні майданчики, виділяються зони для відпочинку і прогулянок, а також місця для вигулу тварин. У всьому комплексі функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням і сучасна протипожежна система.

Опубликовано: 25.11.2020
Останні новини