Одеські маршрутні автобуси почали оснащувати GPS-навігацією

Одеські маршрутні автобуси почали оснащувати GPS-навігацією
logo

Раніше повідомлялося, що приватний перевізник здійснив закупівлю партії частково низькопольних автобусів середньої місткості «Еталон-А081 Мальва». В даний час вони курсують по маршруту №149. На цьому нововведення не закінчуються.

Нещодавно стало відомо, що даний транспорт став першим, пересування якого можна відстежувати в онлайн-режимі на основі GPS-даних. Для цього пасажирам необхідно встановити мобільний додаток «Транспод». В даному інструменті потрібно перейти на вкладку «Маршрутки» і натиснути №149.

GPS-трекери монтовані не тільки на нових автобусах, а й на старих. В цілому в додатку можна зараз відстежувати до 6 транспортних засобів зазначеного маршруту. Очікується, що з часом їх кількість зросте.

Вибір на користь маршруту №149 як новачка в даній системі був зроблений неспроста. Він є одним з найбільш затребуваних в Одесі. Його кінцевими пунктами виступають Олександрівський проспект і житловий масив Таїрова (ТЦ «Епіцентр). Автобуси йдуть такими вулицями, як Екатериненская, Водопровідна, Люстдорфська і інші.

Опубликовано: 26.07.2021
Останні новини