Вода в одеських бюветних комплексах відповідає гігієнічним вимогам

Вода в одеських бюветних комплексах відповідає гігієнічним вимогам
logo

На постійній основі в Одесі діє 16 бюветних комплексів. Вони забезпечують мешканців міста артезіанською водою, яка попередньо завжди проходить перевірку. Очищенням займаються спеціалісти державного підприємства «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» Міністерства охорони здоров'я України (ДП УНДІ МТ).

Як випливає з договору, укладеного між Комунальним підприємством «Сервісний центр» та ДП УНДІ МТ, проведення досліджень щодо перевірки якості води, що подається, реалізується 1 раз на місяць. Нинішнього місяця було здійснено подібне вивчення. За його результатом було доведено, що питна вода у бюветних комплексах відповідає всім заявленим гігієнічним вимогам.

Ознайомитись з офіційними протоколами можна на спеціально відведених для такої інформації місцях у всіх бюветних комплексах. Нагадаємо, що горизонти свердловин варіюються від 80 до 120 метрів. Обслуговуванням їх займається Комунальне підприємство «Сервісний центр». Щодобова витрата води становить близько 18-20 куб. метрів.

Опубликовано: 27.01.2022
Останні новини