ЖК «Doma Trabotti» - приморське чарівність і істинний комфорт

ЖК «Doma Trabotti» - приморське чарівність і істинний комфорт
logo

Одеса - місто біля моря і саме цим хочуть скористатися бажаючі придбати комфортабельне житло. Максимум вигоди від розташування міста можна отримати, якщо влаштуватися на Французькому бульварі, адже звідси є доступ до узбережжя, паркам, міському центру. Фантастичну квартиру можна придбати в новому житловому комплексі «будинки Трайботтi ». Це житло класу преміум, що відрізняється розвиненою сусідній інфраструктурою у вигляді магазинів, ринків, дитячих садків, шкіл, фітнес-клубів, салонів краси, медичних установ і т.д. Недалеко від будинку проходять провідні автомагістралі міста.

Житловий комплекс складається з 2 секцій і 8 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальових фундаментом і стінами з червоної цегли. Фасад виконується за допомогою облицювальної цегли. Як утеплювач використовується мінеральна вата. Комплекс обладнується швидкісними безшумними ліфтами виробництва «Отіс». Для власників автомобільного транспорту передбачено місткий паркінг в 1 рівень з зручним і безпечним заїздом.

Квартири в новому житловому комплексі відрізняються вільними плануваннями і розумними площами. Висота стель досягає 3 метрів в чистому вигляді. Тепло в квартири надходить від дахової газової котельні за допомогою труб і опалювальних приладів з терморегулирующим обладнанням. За збереження мікроклімату відповідають металопластикові вікна, представлені алюмінієвими профілями з енергозберігаючими склопакетами від провідного європейського виробника.

Проектом передбачено благоустрій прибудинкової території шляхом висадки зелених насаджень, встановлення квіткових клумб, виділення місць для відпочинку і пішохідних доріжок. По периметру функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням. У комплексі монтується модернізована протипожежна система з сигналізацією, пожежними гідрантами, системою димовиведенія і іншими атрибутами.

Опубликовано: 28.01.2021
Останні новини