Нова пам'ятка Приморського району - ЖК «ArcadiaSilence»

Нова пам'ятка Приморського району - ЖК «ArcadiaSilence»
logo

Любителям Приморського району Одеси пропонується нове комфортабельне житло «ArcadiaSilence», що розташоване поблизу відомої Аркадії. У максимальній близькості знаходяться відомі морські пляжі міста, розважальні заклади та інші атрибути приємного відпочинку. При цьому поряд розташовані об'єкти корисної та необхідної інфраструктури. У пішої доступності проходять затребувані маршрути громадського транспорту і провідні автомагістралі міста.

Комплекс налічує 1 секцію і 5 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний. Фундамент представлений монолітним залізобетонним ростверком. Матеріалом для стін виступає газобетон, який утеплюється за допомогою мінеральних кам'яних плит. Також реалізується технологія «мокрого фасаду». Власників автомобілів порадує містка наземна парковка, що вміщає до 20 транспортних засобів.

У будинку можна придбай одно- і двокімнатні квартири з вільним плануванням і раціональної площею (мінімальна - 42,5 кв. Метрів, максимальна - 88 кв. Метрів). Є також апартаменти в 2 рівня. Висота стель становить 3,2 метра. Тепло в квартири надходить за допомогою сучасної, індивідуальної, електричної системи. Передбачено монтаж міцних металопластикових вікон - 5-камерних профілів з 2-камерними енергозберігаючими склопакетами.

Територію біля будинку упорядковують за допомогою висадки зелених насаджень і монтажу квіткових клумб. Покривається вона тротуарною плиткою з виділенням доріжок для піших прогулянок. У комплексі облаштовується система цілодобовою охороною з відеоспостереженням, а також сучасна протипожежна система з відповідними заходами.

Опубликовано: 26.05.2021
Останні новини