БЦ «Платон» - запорука успішного і комфортного бізнесу

БЦ «Платон» - запорука успішного і комфортного бізнесу
logo

Новий бізнес-центр порадує жителів Приморського району, а також представників інших районів, яким подобається вести свою діяльність в центрі Одеси. Недалеко від морського узбережжя зводиться новий БЦ, який отримав назву «Платон». Зручне розташування - не єдине достоїнство нового об'єкта. Привабливий дизайн доповнюється розвиненою сусідньою інфраструктурою, включаючи спритну транспортну розв'язку.

БЦ складається з 2 секцій і 23 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний. В основі - монолітний фундамент. Матеріалом стін виступає газобетон, утеплений мінеральною ватою. Облаштування фасаду відбувається за допомогою штукатурки і покриттям атмосферостійкими фарбами. В якості прикраси виступають декоративні елементи. У комплексі облаштовуються швидкісні, безшумні ліфти і місткий підземний паркінг в 2 рівня зі зручним і безпечним заїздом.

До придбання пропонуються приміщення, площею від 28 до 4000 квадратних метрів. Вони характеризуються вільними плануваннями і можливістю облаштувати за своїм бажанням. Висота стель становить 3 метри. Система опалення представлена автономною даховою газовою котельнею. Зберегти тепло допоможуть металопластикові вікна з енергозберігаючими пакетами.

Прибудинкова територія приводиться в порядок і огороджується від непрошених гостей. В якості прикрас використовуються зелені насадження і квіткові клумби. Виділяються місця для відпочинку, розташовані у внутрішньому дворику. У БЦ облаштовується сучасна протипожежна система і цілодобова охорона.

Опубликовано: 27.07.2021
Останні новини