Клубний будинок «Сапфір» - коли назва відповідає умовам

Клубний будинок «Сапфір» - коли назва відповідає умовам
logo

У популярності з райономвеликого Фонтануможе змагатися лише центр Одеси, але у першого все ж переваг більше. Перш за все, він відрізняється численними виходами до моря і затишними барвистими куточками. Новою окрасою району стане клубний будинок «сапфір», Який пропонує підвищений рівень комфорту. Це житло еліт-класу, яке зводиться за сучасними стандартами. У пішої доступності від комплексу є вся необхідна інфраструктура та зручна транспортна розв'язка.

Монолітно-каркасний будинок з пальових фундаментом складається з трьох секцій і п'яти поверхів. Для створення стін використовується червоний ефективний цегла, а в якості утеплювача використовуються мінеральні кам'яні плити. Будинок відрізняється багаторівневим фасадом з обробкою, що включає різнопланові елементи, що гармонійно поєднуються між собою. Комплекс оснащується швидкісними безшумними ліфтами (пасажирський і вантажний). Проектом передбачено підземний паркінг на 72 автомобіля.

Квартири характеризуються вільними плануваннями. Є двох-, трьох- і п'ятикімнатні варіанти. Площа варіюється від 91 до 230 квадратних метрів. Висота стель становить - 3,1-7 метрів в залежності від поверху. Тепло в квартири потрапляє від двоконтурних газових котлів, а зберегти його дозволять металопластикові вікна (панорамні алюмінієві профілі) з двокамерними склопакетами. Крім того, монтуються металеві броньовані вхідні двері.

У комплексі створюється власний парк з ландшафтним дизайном у внутрішньому дворі. Виділяються зони для відпочинку, облаштовуються доріжки для прогулянок і галявини, встановлюються дитячі ігрові комплекси. Для любителів спорт передбачений власний спортивний комплекс (спа, тренажерний зал, сауна, критий басейн на 6 доріжок). По всьому комплексу діє цілодобова охорона з відеоспостереженням. У будинку монтується модернізована протипожежна система.

Опубликовано: 27.10.2020
Останні новини