ЖК «61 Перлина» - ідеальне поєднання зручності, стилю і безпеки

ЖК «61 Перлина» - ідеальне поєднання зручності, стилю і безпеки
logo

Одеські «перлини» давно зі звичайних житлових комплексів перетворилися в одну з візитних карток Південної Пальміри. На черзі нова «61 Перлина», Яка зводиться в самому серці Приморського району. У пішої доступності представлені численні об'єкти необхідної, корисної та розважальної інфраструктури (магазини, ринки, дитячі садки, школи, тренажерні зали, відділення банків, медичних установ і т.д.). Крім того, поруч з комплексом проходять провідні автомагістралі міста, що дозволяє легко досягати пункту призначення.

Комплекс являє собою двосекційний будова на 25 поверхів, яке характеризується монолітно-каркасної конструкцією із монолітним залізобетонним ростверком на пальовій підставі. Для зведення стін використовується газобетон. Проектом передбачено створення вентильованого навісного фасаду (1-4 поверх), а також утеплення за рахунок мінеральної вати, монтаж системи мокрого фасаду Henkel і завершальне покриття з силікону (5-25 поверхи). Таким чином, буде збережена і навіть підвищена паропроникність. Її напрямок - з приміщення назовні. Будинок оснащується безшумними ліфтами виробництва «KONE», мінімальна швидкість яких становить 1,6 м / с.

До придбання пропонуються квартири з однією, двома і трьома кімнатами. Мінімальна площа становить 39 квадратних метрів, а максимальна - 70 квадратних метрів. Висота стель - 2,75 метрів. Головною перевагою житла виступають сучасні планування і численні зручності. На даху облаштовуємо газова котельня, яка за допомогою металопластикових труб та опалювальних приладів буде забезпечувати тепло в квартирах. На вході в кожну квартиру монтуються протиударні, металеві, вогнестійкі двері.Для збереження комфортного мікроклімату встановлюються металопластикові вікна - 5-камерні профілі з 2-камерними склопакетами.

Проектом передбачено благоустрій території біля будинку. На ній висаджуються рослини і квіткові клумби, встановлюються безпечні дитячий та спортивний майданчики, виділяються місця для відпочинку та прогулянок. Весь периметр огороджується і знаходиться під цілодобовою охороною з відеоспостереженням. Комплекс оснащується сучасною протипожежною системою з відповідними атрибутами.

Опубликовано: 28.09.2020
Останні новини