ЖК «Калейдоскоп» - чудеса в реальному житті

ЖК «Калейдоскоп» - чудеса в реальному житті
logo

Щоб зробити своє життя яскравішим, наповнити її щастям і радістю, слід вибрати відповідне житло, куди захочеться завжди повертатися, ніби тривалу відпустку за кордоном або просто робочий день. Саме таким житлом є новий комфортабельний комплекс «калейдоскоп», Який незабаром прикраситьКиївський район Одеси. У пішої доступності представлені численні об'єкти необхідної, корисної та розважальної інфраструктури, а також проходять провідні автомагістралі міста і маршрути громадського транспорту.

Новий житловий комплекс складається з 2 секцій і 7 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з монолітним залізобетонним фундаментом - ростверк. Для зведення стін використовується газобетон, а для їх утеплення - мінеральна вата. З фасадом все ще цікавіше - застосовується технологія «мокрий фасад», для якої передбачені базальтові мінеральні плити, армований штукатурний і фінішний шари. Швидко досягати потрібно поверху можна буде за допомогою швидкісного пасажирського або вантажно-пасажирського ліфта, а залишити свій автомобіль можна з підземному паркінгу на 43 місця або на наземної парковці на 80 місць.

У комплексі представлені одно- і двокімнатні квартири з вільними плануваннями, раціональними площами, повним ремонтом з меблями, технікою і численними зручностями. Мінімальна площа - 35 кв. метрів, максимальна - 67 кв. метрів. Висота стель становить 3 метра в чистому вигляді. Тепло в квартири надходить завдяки двоконтурним газовим котлам, які монтуються в кожній з них. За збереження мікроклімату відповідають металопластикові вікна - 5-камерні профілі з 2-камерними енергозберігаючими склопакетами.

У ЖК передбачена експлуатована дах і упорядкована прибудинкова територія, яка озеленяется і прикрашається квітковими клумбами. Крім того, на ній виділяються місця для відпочинку та барбекю, алеї для піших прогулянок, дитячий та спортивний майданчики. На цокольному поверсі представлені комерційні приміщення. У будинку діє цілодобова охорона з відеоспостереженням і модернізована протипожежна система.

Опубликовано: 28.08.2020
Останні новини