Інтерес до нерухомості зростає, незважаючи на карантин

Інтерес до нерухомості зростає, незважаючи на карантин
logo

Чинний нині в Україні карантин, дав українцям можливість в повній мірі освоїти сучасні технології. Те, що раніше було краще здійснювати наживо, тепер активно проводиться в інтернет-площині. Сферанерухомостіне є винятком. Українці почали посилено вивчати актуальні пропозиції за допомогою тематичних інтернет-ресурсів і офіційних сайтів агентств нерухомості.  

Аналітики повідомляють, що за останній тиждень інтерес до об'єктів нерухомості, причому якпервинної, так івторинної, Істотно додав. Зростання склало близько 14%. На найпопулярніших інтернет-ресурсах зросла кількість нових користувачів. В середньому збільшення склало 30%. Певної категорії об'єктів, яка вивчається найбільш активно, виділити складно, оскільки цікавляться різними.  

Найпопулярнішим способом ознайомлення з пропозиціями є перегляд відео, яке було знято камерою 360 градусів. В даний час це відмінна альтернатива «живим» результатам пошуку, оскільки також надає детальне бачення. Замість телефонних дзвінків, використовуються додатки для відеоконференцій, де фахівці проводять консультації.  

Крім зручних технологій, позитивно на попит впливають ціни на нерухомість, які, за словами експертів, будуть зберігатися на нинішньому рівні до середини квітня. Очікується, що зміни почнуться вже ближче до літа. Ще однією причиною підвищеного інтересу вважається те, що багато українців давно зрозуміли, що інвестиції в нерухомість дозволять зберегти і примножити кошти, особливо в найскладніші періоди.  

Опубликовано: 30.03.2020
Останні новини