Апартаменти «Best Resorts Apartments» - ідеальне житло в ідеальному місці

Апартаменти «Best Resorts Apartments» - ідеальне житло в ідеальному місці
logo

Що може бути краще за апартаменти на морському узбережжі? Свіжий бриз проникає у вікна, а розкішна панорама закохує у себе з перших секунд. Саме пропонує комплекс апартаментів «Best Resort Apartments», розташований на березі міста Чорноморськ. Об'єкт відноситься до класу бізнес та відрізняється оригінальним дизайном. У пішій доступності представлені навчальні заклади, медичні заклади, супермаркети, ринки та багато іншого. Неподалік проходять провідний автомагістралі міста.

Комплекс складається з 2 секцій та 7 поверхів. Тип конструкції – монолітно-каркасний. В основі лежать монолітні залізобетонні плити. Стіни зводяться з газобетону, а утеплюються мінеральною ватою. Також застосовується технологія «вологий фасад», яка включає базальтові мінеральні плити, армований штукатурний та фінішний шари. Пересування між поверхами здійснюється на вітражних ліфтах з видом на море. Для власників автомобілів облаштовуються місткі паркінги – наземний (гостьовий) та підземний.

У комплексі представлені варіанти з однією та двома кімнатами, смарт та пентхаус. Вони відрізняються зручними плануваннями. Площа варіює від 21 до 67 квадратних метрів. Висота стелі складає 3,3 метри. На даху обладнана автономна газова котельня. В усіх апартаментах встановлюються вітражні металопластикові вікна – 5-камерні профілі з 2-камерними енергозберігаючими склопакетами. Також передбачено алюмінієву розсувну систему.

Прибудинкова територія впорядковується та прикрашається зеленими насадженнями. По периметру встановлюється паркан, а вхід/в'їзд здійснюється за допомогою електронних ключів. Територією відбувається поділ на зони. Є місця для відпочинку, піших прогулянок, дитячі та спортивні майданчики, зона барбекю, 3 басейни. У комплексі функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням та сучасна протипожежна система.

Опубликовано: 29.12.2021
Останні новини