Продається Теплий будинок Плюс, Дніпропетровська дорога, м. Одеса

Одеська обл. / м. Одеса / Дніпропетровська дорога
Характеристики Теплый дом Плюс
Початок будівництва:
4 квартал 2021
Завершення будівництва:
3 квартал 2023
Конструктив будинку
Поверховість:
10
Конструктив:
Кирпич
Утеплення:
минеральная вата, штукатурка окрашивание фасадными красками
Міжквартирні:
Газобетон
Стан житла
Вікна:
Метало-пластиковый профиль
Висота приміщення:
3
Опалення:
Индивидуальное
Інженерні системи
Ліфт:
один гразопассажирский, двусторонний
Безпека:
закрытая, охраняемая территория, видеонаблюдение
Паркінг:
наземная охраняемая парковка

Суворівський район не припиняє привертати увагу. З кожним роком кількість бажаючих придбати місцеве житло лише зростає. Щоб задовольнити попит, що постійно зростає, з'являються нові об'єкти. Черговою новинкою став житловий комплекс «Теплий Дім Плюс» класу комфорту. Розташовується він на зручній території, де поруч є корисна, необхідна і розважальна інфраструктура. Крім того, тут представлена розвинена транспортна розв'язка.

Монолітно-каркасна конструкція з пальовим фундаментом налічує 2 секції та 10 поверхів. Матеріалом для зведення стін виступає червона ефективна цегла. Облаштування фасаду відбувається за рахунок спеціальної штукатурки та декоративних елементів. Роль утеплювача грає мінеральна вата. У комплексі обладнується швидкісний безшумний вантажопасажирський ліфт. Для власників автомобілів передбачено містке наземне паркування зі зручним та безпечним заїздом.

До придбання пропонуються одно-, дво- та трикімнатні квартири із сучасними плануваннями. Мінімальна площа становить 37,48 квадратних метрів, а максимальна – 113 квадратних метрів. Висота стель досягає 3 метрів. Система опалення представлена двоконтурними газовими котлами, що монтуються у кожній квартирі. За збереження мікроклімату відповідають металопластикові вікна - 5-камерні профілі з двокамерними енергозберігаючими склопакетами. На входах встановлюються броньовані металеві двері.

Прибудинкова територія упорядковується і прикрашається зеленими насадженнями. Монтується огорожі та функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням. Виділяються місця для відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, а також зони для барбекю. Виготовляється укладання тротуарної плитки. У комплексі діє сучасна протипожежна система.

от 25 838
ГРН. / кв.м
USD
UAH
Компанія Прем'єр є офіційним партнером будівельної компанії. Об'єкти продаються без будь-якої комісії.
Контакти менеджерів з продажу
ул. Днепропетровская, 108
ул. Сахарова 24
пр-т Добровольского, 99
Задати питання
Подивитись на карті
Додаткові послуги