Продається Котеджне містечко Затишне, Затишна вул., Южне

Одеська обл. / Южне / ул. Затишна в

Котеджне містечко «Затишне» у місті Южне Одеської області стане чудовим місцем проживання для всіх тих, хто шукає нерухомість у тихій місцевості подалі від шуму та суєти. Тут на просторій території кожен знайде для себе затишний та комфортабельний будинок, у якому все передбачено для якісного життя європейського рівня.

Містечко розташовується на вулиці Затишній, у зручному та спокійному куточку, де жителі зможуть насолоджуватися розміреною атмосферою та чистим повітрям. Кожен котедж одноповерховий, причому до нього примикає власна ділянка. Стрічковий залізобетонний фундамент та монолітно-каркасний тип конструкції гарантують міцність будівель на довгі роки, а також надійність за будь-яких зовнішніх впливів. Стіни котеджів енергозберігаючі, виготовлені з керамоблоку. Це дозволить не лише відчувати комфорт усередині приміщень цілий рік, але й суттєво заощадити на опаленні, що особливо важливо сьогодні у зимовий період. У будинках завжди відчуватиметься приємна прохолода влітку та тепло взимку. Фасад котеджів створений із гнучкої кераміки, з імітацією під дерево та під плитку. Це надає витонченість в оформленні та додає містечку чарівності заміської резиденції. Висота стель - 5 метрів, тому всі приміщення подарують потрібний простір та сприятливу атмосферу. Вільне планування дозволить усім власникам житла самостійно спроектувати свій майбутній житловий простір. Вікна з металопластикового п'ятикамерного профілю з енергозберігаючими склопакетами гарантують тишу та захист від шуму. Система опалення – електрична, таким чином мешканці зможуть самостійно регулювати подачу тепла до свого будинку. Для власників авто передбачено автостоянку.

Котеджне містечко «Затишне» спроектоване як комплекс закритого типу, з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Тут також передбачені офіси, площа яких становить від 100 до 120 кв. На території облаштовано гарний ландшафт та вимощено доглянуті алеї. Концепція котеджного містечка оптимально підійде для сімей з дітьми та поціновувачів тихого заміського життя в оточенні природи.

от 39 950
ГРН. / кв.м
USD
UAH
Компанія Прем'єр є офіційним партнером будівельної компанії. Об'єкти продаються без будь-якої комісії.
Контакти менеджерів з продажу
Задати питання
Додаткові послуги