Продається Котеджне селище Green Hill, масив 16, смт. Таїрове

Одеська обл. / смт. Таїрове / масив 16

Котеджне містечко «Грін Хілл» («Green Hill») в ОТГ Таїровське Одеської області – це куточок тиші та природної гармонії для тих, хто шукає нерухомість у приватному секторі у мальовничій місцевості. Він являє собою великий простір із власною інфраструктурою та місцями відпочинку, де кожен знайде для себе найкраще житло. Заміська місцевість оптимально підійде для сімей з дітьми та всіх поціновувачів самотності, адже тут завжди пануватиме атмосфера розміреного життя подалі від міського шуму та суєти.

Сучасні технології будівництва дозволяють створити насправді якісне та надійне житло, яке буде автономним та комфортним у будь-яку пору року. Новобудова відноситься до категорії «комфорт», а це означає, що тут пропонуються покращені умови. Кожен котедж доповнений садовою ділянкою площею від 5 до 9 соток. Власники автомобілів можуть скористатися паркуванням, яке цілодобово знаходиться під охороною. Котеджне містечко знаходиться на закритій території, тут встановлені камери відеоспостереження по периметру, що гарантує безпеку. На в'їзді встановлено шлагбаум. Уся територія містечка «Грін Хілл» облаштована таким чином, щоб створити максимально зручний простір для проведення часу всією родиною. Тут є дитячий та спортивний майданчики, асфальтовані доріжки та алеї, висаджені зелені насадження, також є гостьова парковка, встановлено вуличне освітлення у вигляді ліхтарів, що подарує затишну обстановку у денний та вечірній час. Кожна ділянка забезпечена електрикою та водою.

Купівля котеджу в містечку «Грін Хілл» стане найкращим вибором для всіх, хто цінує заміський комфорт і бажає придбати нерухомість в мальовничій місцевості неподалік від Одеси. Великий простір, стильний дизайн, багато зелені та європейський рівень якості – все тут відповідає високим вимогам покупців.

от 1 398 250
ГРН. / кв.м
USD
UAH
Компанія Прем'єр є офіційним партнером будівельної компанії. Об'єкти продаються без будь-якої комісії.
Контакти менеджерів з продажу
ул. Космонавтов, 32
ул. Ак. Филатова, 23
Задати питання
Подивитись на карті
Додаткові послуги