«Фелічіта» - житловий комплекс з атмосферою розкоші європейського містечка

«Фелічіта» - житловий комплекс з атмосферою розкоші європейського містечка
logo

Компанія «Прем'єр» представляєновий житловий комплекс «Фелічіта», Розташований в затишному тихому кварталі Київського району Одеси. Чотириповерховий будинок виконаний в класичному стилі, з доповненням витончених елементів. Три секції оснащені сучасними швидкісними безшумними ліфтами, які спускаються в підземний паркінг. Облицювання натуральним каменем травертином, використання природних екологічних матеріалів і міцних конструкцій роблять будова не тільки практичним, але і неповторним.

 

Покупцям пропонуються однокімнатні та двокімнатні квартири зручного планування площею від 36 до 73 кв. метрів. При цьому, на першому поверсі передбачені власні дворики з окремими входами. Тут цілий рік буде комфортно проживати, завдяки автономній системі опалення і встановленим металопластикових вікон з семікамерний профілем. Двоконтурні газові котли в кожній квартирі забезпечать бажану температуру всередині приміщень в будь-який час. Система охорони і відеоспостереження гарантують безпеку цілодобово.На території комплексу розмістилися дитячий майданчик, зона для барбекю, красивий фонтан, місця відпочинку та затишний сад.

 

Стати власником розкішного житла в комплексі «Фелічіта» з компанією «Прем'єр» - це втілення мрії в реальність. Ми надамо всебічну підтримку і допоможемо оформити угоду на вигідних умовах.

Опубликовано: 27.04.2020
Останні новини