ЖК «Малий Марсель» - місце, куди хочеться втекти від міської метушні

ЖК «Малий Марсель» - місце, куди хочеться втекти від міської метушні
logo

Як бути подалі від галасливого міського центру, але при цьому легко в разі потреби до нього дістатися? Дуже просто - придбати квартиру в новому житловому комплексі «малий Марсель», Який розташувався в самому молодому і перспективному районі Одеси -Суворовському. Незважаючи на деяку віддаленість, інфраструктура району вкрай розвинена і представлена всім необхідним і більш. Крім того, поруч проходить зручна транспортна розв'язка.

Сам комплекс складається з двох секцій, одна з яких налічує 3 поверхи, а друга - 2-4. Тип конструкції - монолітно-каркасний з стрічковим фундаментом. Стіни виконуються з газоблоків, а утеплюються мінеральною ватою. Фасад покривається штукатуркою і спеціальними атмосферостійкими фарбами. Для власників автомобілів передбачена містка стоянка біля будинку.

У комплексі представлені одно-, дво- і трикімнатні квартири (мінімальна площа - 29,4 кв. Метрів, максимальна - 99,9 кв. Метрів) з зручними плануваннями. Висота стель становить 3,2 метра. У будинку передбачено індивідуальне опалення у вигляді двоконтурних газових котлів. У кожній квартирі монтуються металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами і броньованими вхідними дверима.

Прибудинкова територія упорядковується і прикрашається зеленими насадженнями. Виділяються місця для відпочинку, зона барбекю, дитячий майданчик і т.д. По всьому периметру діє цілодобова охорона з відеоспостереженням. У самому комплексі функціонує модернізована протипожежна система.

Опубликовано: 03.06.2020
Останні новини