Житловий комплекс «Чайка Люкс 2» - забезпечте себе дійсно топовим житлом

Житловий комплекс «Чайка Люкс 2» - забезпечте себе дійсно топовим житлом
logo

Суворовський район продовжує прикрашатися новими архітектурними об'єктами. Відрізняються вони не тільки цікавими дизайнами, а й сприятливими умовами для проживання. Таким виступає новий житловий комплекс «Чайка Люкс 2», що відноситься до житла преміум-класу. Територія під забудову обрана неспроста. Тут є все необхідне для комфортного проживання, а також гідна транспортна розв'язка.

Житловий комплекс складається з 3 секцій і налічує 4 поверхи. Конструкція зводиться з цегли, а в основі лежить стрічковий фундамент. Особлива увага приділяється облаштуванню фасаду, для чого використовується облицювальна цегла, керамічна плитка, а також декоративна фасадна штукатурка. Самі стіни утеплюються за рахунок пінополістиролу і мінеральної вати. У комплексі монтується швидкісний, безшумний ліфт. Для автовласників передбачена наземна крита парковка.

У будинку представлені одно-, дво- і трикімнатні квартири з сучасними роздільними плануваннями. Мінімальна площа становить 39,17 квадратних метрів. Висота стель досягає 2,75 метрів в чистому вигляді. Для забезпечення тепла встановлюються двоконтурні газові котли і радіатори. За збереження тепла в квартирах відповідають п'ятикамерні металопластикові вікна з двокамерними склопакетами. На входах встановлюються броньовані двері.

Прибудинкова територія огороджується і приводиться в порядок. Передбачається висадка зелених насаджень, а також створення квіткових клумб. Особлива увага приділяється облаштуванню зон для відпочинку та прогулянок. У комплексі налаштовується система цілодобової охорони з відеоспостереженням, а також сучасна протипожежна система з датчиками димовиведення, сигналізацією і т.д.

Опубликовано: 20.04.2021
Останні новини