ЖК «Будинок на Тульській» - скромне житло з дивовижними можливостями

ЖК «Будинок на Тульській» - скромне житло з дивовижними можливостями
logo

Новий оригінальний житловий комплекс зводиться на території Київського району, в пішій доступності до основних об'єктів тутешньої інфраструктури. Він носить назву «Будинок на Тульській» і являє собою житло комфорт-класу. Крім численних магазинів, навчальних закладів, медичних установ і іншого, поруч з комплексом розтягнулася зручна транспортна розв'язка.

Односекційний будинок складається з 4 поверхів. Конструкція - монолітно-каркасна з стрічковим фундаментом. Стіни виконані з сучасного матеріалу - газобетону, з мінеральною ватою як утеплювач. Для створення розкішного фасаду використовується декоративна штукатурка з атмосферостійкими фасадними фарбами.

До покупки пропонуються квартири з однією і двома кімнатами. Мінімальна площа становить 36,8 квадратних метрів, а максимальна - 6,3 квадратних метрів. Висота стель досягає 3 метри. Тепло в квартири надходить за допомогою індивідуальної системи газового опалення, а зберігається воно за рахунок металопластикових вікон з енергозберігаючими склопакетами. На входах встановлюються броньовані двері.

Прибудинкову територію приводять в порядок і прикрашають зеленими насадженнями, квітковими клумбами. Тротуар покривається спеціальної плиткою. У самому будинку працює цілодобова охорона з відеоспостереженням. Також монтується сучасна протипожежна система з відповідними атрибутами.

Опубликовано: 24.05.2021
Останні новини