ЖК «Одеські Традиції на Глушко» – для тих, хто цінує місцевий колорит

ЖК «Одеські Традиції на Глушко» – для тих, хто цінує місцевий колорит
logo

Житловий комплекс «Одеські Традиції на Глушко» - нове житло класу комфорт у найзатребуванішому районі Одеси – Київському. Місцевість славиться своєю розвиненою інфраструктурою, представленою численними розважальними та торговими закладами, навчальними та медичними установами, відділеннями банків та багатьма іншими. Поблизу комплексу проходять затребувані маршрути громадського транспорту та провідні автомагістралі міста.

Чотирьохсекційний комплекс налічує 17 поверхів. Тип конструкції - монолітно-залізобетонна з міцним пальовим фундаментом. Стіни зводяться з газобетону з мінеральною ватою як утеплювач. Фасад штукатуриться та покривається атмосферостійкою фарбою з оригінальною фактурою. Комплекс обладнується швидкісними безшумними ліфтами – по 2 на кожну секцію. Також присутній місткий підземний автомобільний паркінг із зручним та безпечним заїздом.

У ЖК представлені квартири з розумними плануваннями. Є варіанти з однією, двома та трьома кімнатами. Мінімальна площа становить 32 квадратні метри, а максимальна 87 квадратних метрів. Висота стелі – 2,7 метрів. На даху облаштовується газова котельня, тепло від якої надходить до квартир через опалювальні прилади з терморегулюючим обладнанням. Проводиться монтаж металопластикових вікон з енергозберігаючими склопакетами та вхідних металевих дверей з утепленням та декоративним покриттям.

Проектом передбачений благоустрій прибудинкової території, висадження зелених насаджень та квіткових клумб. Вирізняються зони для відпочинку, прокладаються алеї для піших прогулянок. По всьому комплексу працює цілодобова охорона з відеоспостереженням. Також провадиться монтаж модернізованої протипожежної системи.

Опубликовано: 06.11.2021
Останні новини