ЖК «Via Roma» - житло в кращих європейських традиціях

ЖК «Via Roma» - житло в кращих європейських традиціях
logo

Кожен район Одеси стрімко перетворюється за рахунок появи архітектурних новинок, що вносять сучасних рис в загальну картину. так вКиївському районізводиться новий житловий комплекс з оригінальною назвою «Via Roma»(Віа Рома). У максимальній близькості від нього представлена вся необхідна, корисна і розважальна інфраструктура, а також розвинена транспортна розв'язка, що дозволяє легко досягати пункту призначення.

Комплекс складається з 9 секцій та 12 поверхів. Конструкція монолітно-каркасна і базується на пальовій фундаменті. Матеріалом стін виступає газобетон, товщиною 40 см. Для створення фасаду використовується якісна штукатурка, а також спеціальні фасадні фарби. Зручне переміщення між поверхами гарантують швидкісні безшумні ліфти - по 2 в кожній секції (пасажирський і вантажний). Для власників автомобілів передбачений підземний паркінг.

У новому ЖК представлені одно-, дво- і трикімнатні квартири з зручними, сучасними і ергономічними плануваннями, які враховують обстановку меблів. Площа варіюється від 30 до 85 квадратних метрів. Висота стель становить 2,7 метрів. Проектом передбачено індивідуальне газове опалення в кожній квартирі. Крім того, монтуються панорамні металопластикові вікна класу А (профіль TROCAL, фурнітура IMACO) з енергозберігаючими склопакетами, а також сталеві вхідні двері.

Прибудинкова територія приводиться в порядок і прикрашається зеленими насадженнями і квітковими клумбами. Також створюється внутрішній двір, який упорядковується за концепцією «Зелений квартал». Виділяються місця для відпочинку, проводиться укладання тротуарної плитки та проводка освітлення. У будинку здійснюється обладнання протипожежної системи та цілодобової охорони з відеоспостереженням.

Опубликовано: 07.11.2020
Останні новини