ЖК «Лідерсівський 7» - нове прикраса Приморського району

ЖК «Лідерсівський 7» - нове прикраса Приморського району
logo

Для тих, хто втомився від міської галасу і жадає стати ближче до природи і морського узбережжя, є чудові новини. ВПриморському районі Одесизводиться новий дивовижний житловий комплекс «Лідерсівський 7». Це житло класу преміум, що характеризується високим рівнем комфорту і безпеки. У пішої доступності представлено все, що тільки може знадобитися, починаючи від магазинів і ринків, закінчуючи популярними одеськими пляжами і трасою Здоров'я. Крім того, неподалік проходять провідні автомагістралі міста і затребувані маршрути громадського транспорту.

Шестисекційний комплекс складається з 7 поверхів. Монолітно-каркасний будинок базується на пальовій фундаменті. Стіни зводяться з керамоблоков, а утеплюються за рахунок мінеральної вати. Фасади покриваються спеціальними фарбами, що характеризуються як атмосферостійкими. У будівлю здійснюється монтаж безшумних швидкісних ліфтів (вантажно-пасажирський, 680 кг) провідного виробника - ОТІС. Крім того, облаштовується однорівневий паркінг, що нараховує 130 машиномісць.

До покупки пропонуються комфортабельні одно- і двокімнатні квартири з зручними плануваннями. Мінімальна площа становить 35,5 квадратних метрів, а максимальна - 102 квадратних метри. Висота стель досягає 3 метри. Тепло в квартири надходить від газової котельні, розташованої на даху, за допомогою опалювальних приладів з терморегулирующим обладнанням. Зберегти мікроклімат дозволять металопластикові вікна - 7-камерні профілі з енергозберігаючими склопакетами. За збереження майна відповідають металеві броньовані двері з декоративною обробкою.

Територія біля будинку упорядковується і прикрашається за рахунок висадки зелених насадження і квіткових клумб. По периметру встановлюється огорожа, що дозволяє запобігти проникненню непроханих гостей. У комплексі функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням, а також сучасна протипожежна система (сигналізація, димовиведеніе і т.д.).

Опубликовано: 10.07.2020
Останні новини