Будинок на Степовий як запорука комфортного проживання в одному з найколоритніших районів

Будинок на Степовий як запорука комфортного проживання в одному з найколоритніших районів
logo

знаменитаМолдаванкаотримала нове прикраса у вигляді житлового комплексу «Будинок на Степовий». Дивовижне будова доповнить місцеву архітектурну картину і привнесе свіжості і сучасності. Поруч з будинком представлені всі об'єкти корисної, необхідної і розважальної інфраструктури. Крім того, в пішій доступності проходять провідні автомагістралі міста.

Комплекс налічує кілька корпусів, поверховістю 3 і 6. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальових фундаментом. Стіни виконуються з газобетону і утеплюються за рахунок мінеральної вати, товщиною 10 см. В будинку облаштовуємо швидкісний пасажирський ліфт. Крім того, облаштовується дахова газова котельня.

У комплексі представлені однокімнатні квартири, що відрізняються зручними плануваннями і раціональними площами (мінімальна - 19 квадратних метрів, максимальна - 25 квадратних метрів). Крім того, можливе об'єднання квартир. Висота стель становить 2,7 метрів. У кожній квартирі монтуються металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами.

Присутній упорядкований закритий двір, прикрашений зеленими насадженнями. У самому комплексі діє цілодобова охорона з відеоспостереженням, а також сучасна протипожежна система з сигналізацією, димовидаленням і пожежними гідрантами.

Опубликовано: 19.06.2020
Останні новини