ЖК «Кадорр Сіті на Краснова» - вибір для тих, хто віддає перевагу зручності і безпеку

ЖК «Кадорр Сіті на Краснова» - вибір для тих, хто віддає перевагу зручності і безпеку
logo

«Кадорр Сіті на Краснова» (KADORR City) - унікальний проект, покликаний доповнити Приморський район Одеси новим комфортабельним житлом зі своєю розвиненою інфраструктурою. Це справжній «перловий» квартал, що нараховує відразу п'ять двосекційних житлових комплексів - 63, 65, 66, 67, 68 «Перлини».

Розташовується житловий масив на території, прилеглій до знаменитого іподрому. Поруч з ними проходять провідні автомагістралі міста і затребувані маршрути громадського транспорту. У пішій доступності представлені різні магазини, навчальні заклади, медичні установи, сквери, розважальні заклади і багато іншого.

Кожен житловий комплекс, що входить до складу «перлового» кварталу, складається з 24 поверхів. Вони являють собою монолітно-каркасні конструкції, що базуються на міцному пальовому фундаменті з монолітним залізобетонним ростверком. Матеріалом стін виступає газобетон, а в якості утеплювача використовується мінералізована вата. З 1 по 4 поверх облаштовується вентильований навісний фасад. Починаючи з 5-го поверху проводиться монтаж системи мокрого фасаду з фінішним силіконовим покриттям.

Перевагами кожної будівлі виступають:

  • безпека, представлена у вигляді модернізованої протипожежної системи та цілодобової охорони;

  • раціональність - одно- і двокімнатні квартири, площею від 38 до 70 квадратних метрів;

  • зручність - сучасні планування;

  • комфорт - дахова газова котельня з розводкою з металопластикових труб і установкою опалювальних приладів;

  • захищеність - металопластикові вікна (5-камерні профілі з енергозберігаючими 2-камерними склопакетами) і броньовані вхідні двері.

Додатковою перевагою є упорядкована закрита прибудинкова територія. На ній висаджуються різні рослини, облаштовуються зони для відпочинку з фонтанами, а також обладнуються спортивні та дитячі майданчики.

Опубликовано: 19.10.2021
Останні новини