ЖК «Простір на Шмідта» - елегантність і комфорт

ЖК «Простір на Шмідта» - елегантність і комфорт
logo

Щоб оцінити всю красу колоритноюОдеси, Слід заглянути прямо в її центр. Вона зуміє підкорити настільки, що складно буде її покинути. Тому має сенс обзавестися житлом, щоб вже не розлучатися з цим чудовим районом - Приморським. У цьому допоможе новий житловий комплекс класу еліт «Простір на Шмідта». У безпосередній близькості від будинку знаходиться різноманітна інфраструктура, що включає магазини, розважальні та соціально-культурні заклади, школи, дитячі садки, фітнес-клуби, медичні установи і т.д. Бонусом є максимально зручна транспортна розв'язка.

Комплекс являє собою монолітно-каркасний будинок з 1 секцією і 6 поверхами. Базується воно на міцному фундаменті - монолітний залізобетонний ростверк на пальовій підставі. Матеріалом для зведення стін виступає керамоблок. Фасад створюється за рахунок фасадного облицювальної цегли. Роль утеплювача грають базальтові плити (50 мм). У будинку монтуються швидкісні безшумні ліфти, а також облаштовується місткий підземний паркінг зі зручним заїздом.

Квартири з однією, двома і трьома кімнатами відрізняються сучасним плануванням і раціональними площами. Мінімальна площа становить 31 кв. метр, а максимальна - 208 кв. метрів. Висота стель досягає 3 метрів (на першому поверсі - 4,4 метра). Тепло в квартири надходить від дахової газової котельні за допомогою опалювальних приладів, а зберігається завдяки металопластикові вікна, які відповідають чинним вимогам по енергоефективності.

Проектом передбачено благоустрій і прикраса прибудинкової території, а також обладнання коворкінгу. У комплексі діє цілодобова охорона з відеоспостереженням, а також модернізована протипожежна система (сигналізація, димовидалення, пожежогасіння, пожежні гідранти).

Опубликовано: 22.06.2020
Останні новини