Житловий район «Акварель 10» - комфорт, безпека, зручність

Житловий район «Акварель 10» - комфорт, безпека, зручність
logo

Житловий район «Акварель 10» - не просто комфортабельне житло, а нова гідна прикраса Суворовського району Одеси. Кожен будинок, що входить до складу, зводиться відповідно до сучасних стандартів, що забезпечує відповідну якість.

Для комфортного проживання передбачено не тільки безпечне житло, а повноцінна інфраструктура. На території району представлені магазини, ресторани, дитячі садки, медичні установи і багато іншого. Це ж можна знайти в сусідніх кварталах в пішої доступності. Додатковою перевагою виступає зручна транспортна розв'язка.

Житловий район складається з 7 секцій по 5-9 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальовим фундаментом. Матеріалом стін виступає газобетон, а роль утеплювача грає мінеральна вата. Фасад штукатуриться і покривається спеціальними атмосферостійкими фарбами.

Швидке і безпечне пересування між поверхами забезпечується модернізованим ліфтом. Залишати автомобілі можна на наземній парковці, що розміщується перед кожним будинком. У неї зручний і безпечний заїзд. На території функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням.

До покупки пропонуються одно-, двох-, трьохкімнатні, а також смарт-квартири, площею від 28 квадратних метрів. Планування роздільні, що дозволяє облаштувати житло на власний смак. Висота стель становить 2,7 метрів. Тепло в квартири надходить від автономної котельні за допомогою труб і опалювальних приладів. За збереження мікроклімату відповідають металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами. На входах встановлюються броньовані металеві двері.

Опубликовано: 25.10.2021
Останні новини