ЖК «Акварель 9» - допоможе додати яскравих фарб у життя

ЖК «Акварель 9» - допоможе додати яскравих фарб у життя
logo

«Барвиста» серія нових житлових комплексів в Одесі продовжує розширюватися, пропонуючи все більше комфортабельного житла у всіх районах міста. Так, на черзі в Київському районі новинка під назвою «Акварель 9». Головною перевагою об'єкта є розташування, адже поруч представлена вся необхідна, корисна і розважальна інфраструктура. Крім того, в пішій доступності від ЖК проходять провідні автомагістралі міста та затребувані маршрути громадського транспорту.

Комплекс складається із 6 будинків по 18 поверхів. Загалом налічується 12 секцій. Тип конструкції - монолітно-каркасний зі пальовим фундаментом, що включає монолітний залізо-бетонний ростверк. Стіни зводяться з газобетону та утеплюються мінеральною ватою з мембраною. Облаштування фасаду відбувається за допомогою обробки декоративною штукатуркою. У кожній секції обладнуються вантажний та пасажирський ліфти. Автомобілі можна розташовувати у місткому критому паркінгу із зручним заїздом.

До покупки пропонуються одно- та двокімнатні варіанти, а також квартири-студії. Відрізняються зручними плануваннями з монтажем міжкімнатних стін. Мінімальна площа становить 29,42 кв. м, а максимальна – 65,8 кв. Висота стелі досягає 2,8 метрів. На даху облаштовується газова котельня, тепло від якої в квартири надходить за допомогою трубного розведення та опалювальних приладів. Зберегти мікроклімат дозволять металопластикові вікна – 5-камерні профілі із 3-камерними склопакетами. Передбачено панорамне скління у поєднанні із стандартним.

Прибудинкова територія упорядковується та прикрашається різними зеленими насадженнями, а також квітковими клумбами. Виділяються зони для відпочинку, алеї для прогулянок з тротуарною плиткою, а також обладнані дитячі та спортивні майданчики. По всьому комплексу діє цілодобова охорона з відеоспостереженням. Також оснащується модернізована протипожежна система.

Опубликовано: 28.12.2021
Останні новини