ЖК «60 Перлина» - практичність і комфорт в самій жвавій частині Одеси

ЖК «60 Перлина» - практичність і комфорт в самій жвавій частині Одеси
logo

В Одесі очікується поповнення в серії «перлин» - дивовижних архітектурних будівель, що пропонують сучасні комфортні квартири. ВПриморському районізводиться новий житловий комплекс під назвою «60 Перлина». Обрана під забудову територія відрізняється розвиненою інфраструктурою у вигляді супермаркетів, дитячих садів і шкіл, торгово-розважальних і бізнес-центрів, парків, медичних установ і т.д. Крім того, район славиться своєю зручною транспортною розв'язкою, завдяки якій можна швидко і легко дістатися в потрібну частину міста.

Новий ЖК складається з 3 секцій по 25 поверхів. Монолітно-каркасний будинок базується на надійному фундаменті, представленого монолітним залізобетонним ростверком на пальовій підставі. Матеріалом стін виступає газобетон з мінеральною ватою як утеплювач. З 1 по 4 поверх проводиться вентильований навісний фасад. Починаючи з 5 поверху і до даху, передбачена тришарова система: мінеральна вата, «мокрий» фасад Henkel і фінішне силіконове покриття. Пересування між поверхами полегшується за рахунок швидкісних безшумних ліфтів виробництва «KONE».Основний принцип у створенні подібного роду конструкції полягає в збереженні і підвищенні паропроникності з приміщення назовні.

«Шістдесята Перлина» пропонує зручні одно-, дво- і трикімнатні квартири. Площа самих маленьких апартаментів становить 38 кв. метрів, а найбільших - 111 кв. метрів. Висота стель досягає 2,75 метрів. За збереження мікроклімату відповідають металопластикові вікна, представлені 5-камерними профілями з 2-камерними склопакетами. На вході в кожну квартиру монтуються металеві, протиударні і вогнестійкі двері.Тепло в квартири надходить від газової котельні, розташованої на даху, за допомогою металопластикових труб та опалювальних приладів.

Проектом передбачається благоустрій прибудинкової території з озелененням і установкою квіткових клумб. Виділяються місця для відпочинку та прогулянок, а також облаштовуємо дитячий та спортивний майданчики. По периметру встановлюється огородження і система цілодобової охорони з відеоспостереженням. У комплексі функціонує сучасна протипожежна система з відповідними заходами, включаючи датчик сигналізації, пожежні гідранти і т.д.

Опубликовано: 30.09.2020
Останні новини