Грінвіч Парк «Англійський дім» - аристократичний комфорт

Грінвіч Парк «Англійський дім» - аристократичний комфорт
logo

Нове комфортабельне житло з оригінальним дизайном і новим рівнем комфорту. Саме так можна охарактеризувати Грінвіч Парк «Англійський дім», який виступає справжньою окрасою серця Суворовського району. Поблизу представлені численні об'єкти необхідної, корисної та розважальної інфраструктури. Додатковою перевагою виступає розвинена транспортна розв'язка.

Комплекс складається з 3 секцій по 5 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний. В основі присутній міцний пальовий фундамент. Стіни зводяться з газобетону, а утеплюються мінеральною ватою. Розкішний фасад облаштовується за рахунок керамічної цегли. У комплексі функціонують швидкісні ліфти. Для автомобілів передбачена наземна парковка.

До придбання пропонуються квартири з однією і двома кімнатами, а також студії. Вони характеризуються роздільними плануваннями, а мінімальна площа становить 32,3 квадратних метра. Висота стель - 2,7 метрів. Тепло в квартири надходить за допомогою індивідуальних газових котлів, а зберігається завдяки металопластиковим вікнам з енергозберігаючими склопакетами.

Прибудинкова територія закривається і приводиться в порядок. В якості прикрас використовуються різні види рослин і квіткові клумби. Окремо облаштовуються місця для відпочинку та прогулянок. Створюються ігрові та спортивні зони. Вся територія комплексу знаходиться під цілодобовою охороною з відеоспостереженням. Також обладнується сучасна протипожежна система.

Опубликовано: 27.07.2021
Останні новини