АППАРТ-комплекс «Ітака» - комфортабельний і безпечна розкіш

АППАРТ-комплекс «Ітака» - комфортабельний і безпечна розкіш
logo

Для тих, хто давно мріяв обзавестися фантастичним житлом в знаменитому районі Одесі -великому Фонтані, Є неймовірні новини. Слід звернути свою гранична увага на новий аппарт-комплекс «Ітака», Що розташовується в пішої доступності від ключових місць, включаючи Аркадію і її кращі розважальні заклади і пляжі. Природно, поруч з комплексом представлено все необхідне для комфортного проживання, а також проходять провідні автомагістралі міста.

Новий комплекс складається з 1 секції і 10 поверхів. Тип конструкції - монолітно-каркасний з пальових фундаментом. Для зведення стін використовується газобетон, а для їх утеплення - мінеральна вата. Розкішний фасад створюється шляхом декоративного облицювання зовнішніх панелей. Щоб пересування між поверхами було швидким, зручним і безпечним, проводиться монтаж безшумних ліфтів від провідного виробника - «Отіс». Також створюється автомобільний підземний паркінг в 1 рівень.

У комплексі пропонуються різноманітні квартири, що відрізняються вільними плануваннями і розумними площами. Висота стель досягає 3,1 метра. Система опалення представлена дахової газової котельні, а також опалювальними приладами з терморегулирующим обладнанням в кожній квартирі. Також проводиться установка вікон - алюмінієві профілі з енергозберігаючими склопакетами (європейського виробництва). На входах встановлюються броньовані двері.

Проектом передбачено благоустрій прибудинкової території та висадка різних рослин. Також виділяються зони для відпочинку і прогулянок. Територія огороджується і знаходиться під цілодобовою охороною з відеоспостереженням. У будинку діє модернізована протипожежна система.

Опубликовано: 15.12.2020
Останні новини